top of page
​​​

הטיפול שלי עוסק בזיהוי והשלה של דפוסים מהגוף הפיזי, הרגשי-תחושתי, והמנטלי.
תחילה אני בודקת לאיזה מקום/ רקמה/ מערכת הגוף שולח אותי ושם אזהה איפה יושב דפוס שהגוף רוצה לשחרר.
דפוס יכול להיות צלקת עתיקה שיצרה הידבקויות רבות, חוליה שלא יושבת באופן נינוח בעמוד השדרה, איבר פנימי שלא מתפקד באופן מלא בגלל תנועת הנוזלים או הפאשיה שעוטפת אותו וכן משפיע על העצבוב, גנגליון סימפתטי שלא מאפשר נשימה נינוחה ...

שחרור הגוף הפיזי מאפשר לגוף להתרווח למקום חדש, במובן מסוים - לשנות צורה.
לעיתים, הדפוס הפיזי שמשתחרר מחזיק בתוכו חוויה רגשית, ש״התיישבה״ באותו איזור בגוף. השחרור העדין והקשוב מאפשר לרגש ולתחושה לעלות גם היא אל פני השטח ואז נעשית עבודה שמטרתה להתבונן ולהכיל באופן מלא ובטוח את התחושה שעלתה כדי לאפשר לאנרגיה ממנה עשויה התחושה להתמיר את עצמה ולהשתנות.
אם האדם פתוח - העבודה עם רקמת המוח עשויה לעלות ולאפשר זיהוי דפוסים של צורות מחשבה או אמונות שכבר לא משרתים ואף גוזלים אנרגיה של חיות מהגוף.

בתהליכים שנפרשים על יותר מ4-5 מפגשים ניתן גם לזהות ולשנות דפוסים מנטליים והתנהגותיים באמצעות עבודה תנועתית.

אני עובדת עם הגוף באמצעות איפשור. אני לא כופה על הגוף אלא יוצרת שדה שמאפשר לפלונטרים וקשרים פנימיים עמוקים לעלות אל פני השטח ולבוא לידי ביטוי במרחב בטוח ומכיל.



 הפרקטיקה- שיטת ics
הטיפול בשיטה מבוסס על ידע אנטומי מעמיק של כל מערכות הגוף (מערכת פאציאלית, מערכת החיסון, מערכת העיכול, מערכת הורמונלית, מערכת הנשימה, מערכת שלד-שריר, מערכת הדם ומערכת העצבים פריפריאלית ומרכזית- המוח), והקשרים בין המערכות. 
 
באמצעות מגע עדין אני עושה טסטים שונים להם הגוף נותן את הפיתרון. 
הטסטים מתבצעים לנקודות מפתח בגוף - כאלה שמצביעים על המתחים הפאציאליים בגוף, על מתחים במערכת הפרופרויוספציה, מתחים גרמיים וגם טסטים ספציפיים - לשכבות הנוזל, הסרעפות, איברים פנימיים ,הורמונליים ועוד.
הטסטים הללו מאפשרים גישה למקור של כל שכבת מתח , ולפיכך פעמים רבות אטפל באיזורים שעל פניו אין להם קשר לבעיה איתה הגיעה המטופלת.


השיטה מתאימה לקשת רחבה של בעיות: החל מכאבי ראש ומגרנות, דרך מגבלות בתנועה, חוסר איזון של מערכות שונות, כאבים כרוניים, סחרחורות, נימולים, בעיות נשימה, בעיות ראייה,  בעיות שינה, סטרס, לאחר תאונות, ניתוחים ושברים, ועד פתולוגיות מורכבות.

השיטה מצטיינת באבחון מקורם של בעיות וכאבים שהסיבה להם לא ברורה. כאלה שהתחילו ללא סיבה נראית לעין או שלא נמצאה פתולוגיה מובהקת בבדיקות וצילומים.



הטיפול אינו טיפול ארוך טווח.
כמות המפגשים תלויים בהיסטוריה הרפואית ובמוכנות הפנימית והפיזית לעשות שינוי ולרוב ניפגש בין 3-5 מפגשים.

לאחר הפגישה הגוף ממשיך לעשות שינויים עוד 72 שעות בממוצע ולכן יתכנו ריאקציות עד לאיזון מחדש של כל המערכות.

​​
הטיפול מתאים לאנשים שחווים עומס פיזי או רגשי נקודתי או כרוני, לאחר טראומה ופוסט טראומה.
הוא מתבצע על מיטת טיפול בלבוש מלא ומתאים מגיל 9. 

 

אני מאמינה שלכל אדם היכולת להבריא את עצמו ולחזור לאיזון. אני גם מאמינה בגוף, בחכמה הפנימית שלו ורואה צורך עמוק בחיזוק הקשר, ההקשבה, והאמון שבין אדם לגופו.
לגוף יש יכולת השתנות מדהימה.
המטרה שלי בקליניקה היא לאפשר לך חזרה לבריאות ואיזון בדרך הקצרה והאפקטיבית ביותר עבורך, כמו גם לעודד אותך לאורח חיים שיתמוך ויחזיק בשינויים שנעשו בקליניקה כך שתוכלי להמשיך ולחוות רווחה בגוף ובנפש בהתנהלות יומיומית מתמשכת.
חשוב להדגיש שלהתנהלות היומיומית של המטופלת יש חלק משמעותי מאוד בהתקדמות הטיפול.

 

 

כמה דברים שכדאי לדעת לפני שאת פונה:


המפגשים מתקיימים בתל אביב ברחוב סוטין, בחיפה ברחוב יותם, ובכליל.

משך מפגש הוא 50 דקות והעלות היא 460 ש"ח.

בפגישה הראשונה מתקיים תשאול רפואי קצר.

לאחר הטיפול מומלץ להימנע ממאמץ ל-24 שעות.

*הטקסט מנוסח בלשון נקבה אך פונה גם לגברים.
לבדיקת התאמה לטיפול ולהתייעצות, מוזמנת לפנות אלי  ב- 0505742135 
bottom of page